ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Zeblaze Stratos – Με μόλις 42.84 Ευρώ πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή για καλό sport smartwatch με SPO2 & 120 sport modes! Σύγκριση με τα Amazfit Stratos 1-2-3! (video)

Σας έφερα το Stratos, όχι το Amazfit Stratos, αλλά το Zeblaze Stratos, ένα πολύ καλό smartwatch έχω να πω, με πολύ καλά χαρακτηριστικά, όπως 120 sports modes, 4 δορυφόρους GPS, μέτρηση κορεσμού οξυγόνου σωστά, υποστήριξη ελληνικών, 25 ημέρες μπαταρία και άλλα πολλά. Το συγκεκριμένο smartwatch μου είχε ζητήσει ένας αναγνώστης του site να το φέρω και να σας το παρουσιάσω, οπότε συνεννοήθηκα με το Banggood και ήρθε! Εντυπώσεις….θετικές έχω να πω! Πάμε όμως να το δούμε…

Το smartwatch μου ήρθε από το Banggood όπως σας είπα, φυσικά χωρίς πρόβλημα με το τελωνείο. Σ’ ένα μπλε κουτί, που απ’ έξω είχε ένα μαύρο με την εικόνα του ρολογιού και κάποια ελάχιστα χαρακτηριστικά του στο πίσω μέρος, είναι η πρώτη εικόνα που είδα. Μέσα στο κουτί θα βρείτε το ρολόι, ένα εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες και τον φορτιστή, που μου θύμισε πάρα πολύ τον φορτιστή που έχει το Amazfit GTR. Δεν θυμάμαι του Amazfit Stratos πως ήταν, καθότι το είχα το ρολόι, αλλά το έχω δώσει εδώ και πολύ καιρό γιατί εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε. Ας δούμε όμως ένα συγκριτικό μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων του Amazfit Stratos και το Zeblaze Stratos.

Πιστεύω ο υπεραναλυτικός πίνακας να σας εξηγεί και ταυτόχρονα να σας δείχνει σε σχέση με το amazfit Stratos 1- 2 -3, που είναι καλύτερο το Zeblaze και που όχι. Εγώ όμως σας έχω και αναλυτικότατο βίντεο να δείτε και να θαυμάσετε το smartwatch.

Το Zeblaze Stratos το κάνετε δικό σας με το κουπόνι που βρίσκετε παρακάτω

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε