ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

YouTube TV: Αποκτά επιτέλους picture-in-picture στο iOS


youtube tv, YouTube TV: Αποκτά επιτέλους picture-in-picture στο iOS

To mode picture-in-picture θα είναι επιτέλους διαθέσιμο για το YouTube TV στο iOS και συγκεκριμένα για συσκευές με iOS 15 και μετά.

Οι χρήστες που παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράμματα μπορούν, σαρώνοντας προς τα πάνω, να επιστρέψει στην αρχική σελίδα της συσκευής, ενώ το βίντεο θα παίζει στο pip mode. Πατώντας το παράθυρο, αλλάζει ξανά το μέγεθος.

Η λειτουργία είναι για την ώρα διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές YouTube Premium σε Android και iOS που επιθυμούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν ένα βίντεο ενώ κάνουν άλλα πράγματα ή απλώς να ακούν τον ήχο όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Η Google, ωστόσο, επισήμανε ε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει την υποστήριξη picture-in-picture για όλους τους χρήστες του YouTube στο εγγύς μέλλον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε