ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

YouTube Handles: Όλοι οι χρήστες θα αποκτήσουν username

Το YouTube γνωστοποίησε ότι όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας αναμένεται να αποκτήσουν σύντομα ένα username. To όνομα του κάθε χρήστη του YouTube θα είναι μοναδικό και θα χρησιμοποιείται όπως και σε όλα τα υπόλοιπα social media, ενώ θα έχει ισχύ και στις σελίδες καναλιών Shorts, τον ανταγωνιστή του TikTok.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν άλλους σε σχόλια, περιγραφές βίντεο, τίτλους και πολλά άλλα, κάτι που σύμφωνα με το YouTube θα διευκολύνει τους δημιουργούς να προσεγγίσουν το κοινό και να αυξήσουν την ορατότητα.

Το YouTube θα κυκλοφορήσει σταδιακά τα usernames ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, ειδοποιώντας τους χρήστες πότε είναι η σειρά τους να επιλέξουν ένα μοναδικό όνομα, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα άτομα θα μπορούν να διεκδικήσουν τον δικό τους «τίτλο» πριν από άλλους. Εάν ένας χρήστης έχει ήδη δημιουργήσει μια εξατομικευμένη διεύθυνση URL για το κανάλι του, αυτό θα είναι και το όνομά του αυτόματα.

Το YouTube αναφέρει ότι θα δημιουργήσει ειδοποιήσεις με βάση παράγοντες όπως η συνολική παρουσία στην πλατφόρμα, ο αριθμός των συνδρομητών και το αν το κανάλι είναι ενεργό.

Το διαβάσαμε