ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Xiaomi Redmi K60: Θα μείνει με τον Snapdragon 8+ Gen 1;

Toν περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε η σειρά Redmi K50 της Xiaomi με chipset της Mediatek σε εκδόσεις vanilla και Pro. Τον Αύγουστο είδαμε και το Ultra μοντέλο με Snapdragon 8+ Gen 1. Τώρα, οι πληροφορίες θέλουν η επερχόμενη σειρά Redmi K60 να περιλαμβάνει μοντέλο με την κορυφαία πλατφόρμα του 2021 από την Qualcomm.

Σύμφωνα με τον tipster Digital Chat Station, η σειρά βρίσκεται ήδη στη φάση δοκιμών επαλήθευσης σχεδιασμού και, μόλις επιβεβαιωθεί ότι ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι ασφαλής, θα ακολουθήσει η κατασκευή.

O αξιόπιστος DCS είπε επίσης ότι το τηλέφωνο, που ίσως να είναι και το μοντέλο vanilla, θα συνοδεύεται από οθόνη 2K, τον ορισμό τον οποίο χρησιμοποιούν λανθασμένα ορισμένοι Κινέζοι για να αναφερθούν στην ανάλυση QHD+. Ακούμε επίσης για μια μπαταρία 5.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 67 W μέσω καλωδίου και 30 W ασύρματη.

Θυμίζουμε πως, αμέσως μετά την εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 14 από την Αpple, ο ηγέτης της Redmi και πρόεδρος της Xiaomi για την Κίνα, William Lu, ρώτησε τους ακόλουθούς του στο Weibo εάν θέλουν μια λειτουργία Dynamic Island στα τηλέφωνα Redmi K60. Οι πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να εργάζεται ήδη πάνω σε αυτό και να το παρουσιάζει σύντομα.

Το διαβάσαμε