ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

WWDC 2022: Το μεγάλο event προγραμματιστών της Apple [6-10 Ιουνίου]

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι το WWDC 2022 θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Στο μεγάλο αυτό συνέδριο προγραμματιστών θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τα πάντα για το iOS 16 και το iPadOS 16, το watchOS 9 κ.α.

Μόλις ανακοινωθούν τα iOS 16 και iPadOS 16, οι εκδόσεις beta των λειτουργικών συστημάτων θα διατεθούν στου προγραμματιστές και οι τελικές εκδόσεις θα πρέπει είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Την ημέρα έναρξης του συνεδρίου, στις 6 Ιουνίου, ορισμένοι φοιτητές και προγραμματιστές θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία την κεντρική ομιλία και τα βίντεο στο Apple Park. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το WWDC θα πραγματοποιηθεί virtual εικονικά και όχι με φυσική παρουσία. Τις προηγούμενες χρονιές το εισητήριο για την είσοδο κόστιζε 1.599$.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr, Autonomous.gr και MetaMeta.gr.

Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Το διαβάσαμε