ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Windows: Η νέα επίσημη εφαρμογή email είναι εδώ

Ο νέος email client για τα Windows της Microsoft, το αποκαλούμενο One Outlook project, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει. Ορισμένοι χρήστες, ήδη μπορούν να κατεβάσουν το νέο app, αν και προς το παρόν φαίνεται να λειτουργεί μόνο με σχολικούς και επιχειρηματικούς λογαριασμούς.

Πρόκειται για μια πιο ligh και πιο απλή εφαρμογή από προηγούμενες εκδόσεις του Outlook για τα Windows και ιδίως σε σχέση με το ενσωματωμένο στα Windows mail app το οποίο θα αντικαταστήσει. Η Microsoft αναμένεται να προβεί στην επίσημη ανακοίνωση της νέας εφαρμογής κατά τη διάρκεια του Build developer conference.

Πρόκειται για ένα app πλήρως hosted online, ένα web app δηλαδή. Που είναι και ο λόγος για τον οποίο η Microsoft θα συνεχίσει να έχει πολλαπλές εκδόσεις του Outlook διαθέσιμες στους χρήστες για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς ο χρήστης δεν θα μπορέσει να συνηθίσει αμέσως το νέο app.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε