ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Windows 10x: Έτσι θα είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος

Βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδαα Windows Central δείχνει πώς θα είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Φαίνεται ότι πλησιάζουμε πλέον αρκετά στο λανσάρισμα μιας πρώτης έκδοσης του Windows 10X, καθώς είναι ήδη διαθέσιμη μια σχεδόν τελική έκδοση που μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν οι χρήστες στα laptops τους.

Από το video που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Windows Central μπορούμε να διακρίνουμε ορισμένα χαρακτηριστικά από το επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης, όπως τη νέα taskbar, το Start Menu και το κέντρο ειδοποιήσεων, ενώ σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά το Chrome OS.

Όπως αναφέρει το Techgear, το χρονοδιάγραμμα της Microsoft τοποθετεί την κυκλοφορία των πρώτων συσκευών με Windows 10X αργότερα μέσα στο 2021 και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε τις τιμές αυτών των συσκευών και αν θα μπορέσουν να αποτελέσουν σοβαρή εναλλακτική αντί των Chromebooks.

Πηγή: Techgear.gr

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.