ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Wi-Fi 7: Έρχεται στα router μέσα στο 2023!

Προσφέροντας τρεις φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από το Wi-Fi 6, φτάνοντας έτσι τα 33Gbps

Η Wi-Fi τεχνολογία ανέκαθεν ήταν πιο πίσω σε σύγκριση με τις ενσύρματες επιλογές, όσον αφορά την ταχύτητα και απόδοση αλλά χάρη στις νεότερες εξελίξεις του χώρου, το χάσμα θα μικρύνει. Αυτό θα γίνει μέσω του νέου πρότυπου Wi-Fi 7, το οποίο -θεωρητικά- αγγίζει ταχύτητες μετάδοσης 33Gbps, με τα υπάρχοντα Wi-Fi 6 και 6E να φτάνουν περίπου τα 10Gbps και πάλι θεωρητικά.

Παρόλο που τα τελικά σχέδια δε θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το 2024, η Qualcomm φαίνεται αποφασισμένη να διαθέσει router που θα υποστηρίζει τη νέα έκδοση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ήδη δώσει πρόσβαση στους πελάτες της σε chipsetes που επιτρέπουν τη λειτουργία και μέσα στο 2023αναμένεται να γίνουν ευρέως διαθέσιμα.

Όπως αναφέρει και ο Nick Kucharewski της Qualcomm, «η εταιρεία ενεργοποίησε την εποχή του 10Gbps Wi-Fi με τις πρώτες παραδόσεις του Wi-Fi 7 Networking Pro Series στους πελάτες της. Συνδυάζοντας τις τελευταίες Wi-Fi 7 καινοτομίες με τη μοναδική αρχιτεκτονική της πλατφόρμας μας, θα προσφέρουμε αξιόπιστες δικτυακές λύσεις που θα καλύπτουν προτάσεις mesh για οικίες μέχρι και μεγάλους δημόσιους χώρους.”.

Ένα μεγάλο πρόσθετο πλεονέκτημα του νέου πρότυπου είναι το διπλάσιο εύρος καναλιού, το οποίο σημαίνει πως οι συμβατές συσκευές θα υποστηρίζουν περισσότερους χρήστες σε σχέση με τις Wi-Fi 6 προτάσεις. Συγκεκριμένα, η Qualcomm υποστηρίζει πως έως 500 χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα Wi-Fi 7 κανάλι. Τέλος, το Wi-Fi 7 αναμένεται να προσφέρει χαμηλότερο latency, κάτι που θα το κάνει ιδανικό για gaming και βιντεοκλήσεις, όπως και για χρήση με AR και VR συστήματα.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε