ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

WhatsApp: Το νέο update φέρνει κάτι που.. θέλαμε καιρό

Το τελευταίο update του WhatsApp μας επιτρέπει να αγνοούμε συνομιλίες χωρίς τύψεις
Το WhatsApp αλλάζει και με κάθε του update, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Πέρα από τα emoji reactions στα μηνύματα, τώρα μας επιτρέπει να κρύψουμε από συγκεκριμένα άτομα πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν ενεργοί στην εφαρμογή.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το WhatsApp ενημερώνει τις επαφές μας πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκαμε να δούμε τα μηνύματά μας – φυσικά και δεν είναι αθώο, καθώς οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν πότε τους αγνοούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λίστα επαφών που μπορεί να δει αν είμαστε ενεργοί ή όχι, αλλά και να απενεργοποιήσουμε εντελώς αυτό το feature – δε γίνεται, όμως, να το κρύψουμε από συγκεκριμένα άτομα.

Η τελευταία έκδοση 22.9.0.70 έρχεται να το αλλάξει αυτό. Με την επιλογή «Όλες οι επαφές εκτός από…» θα έχουμε την επιλογή να κρύψουμε από ορισμένους ανθρώπους αν είμαστε συνδεδεμένοι ή όχι. Μάλιστα, όπως αναφέρει το WABetaInfo, θα προστεθούν πολλές ρυθμίσεις απορρήτου τόσο για τις εικόνες προφίλ μας, όσο και για ολόκληρο τον λογαριασμό μας.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε