ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

WhatsApp: Η νέα λειτουργία που αλλάζει την εφαρμογή

Το WhatsApp από εδώ και στο εξής θα αποκαλύπτει πόσος χρόνος χρειάζεται για να σταλούν τα αρχεία σας. Ορισμένοι χρήστες του WhatsApp έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτήν την πολύ χρήσιμη νέα λειτουργία.

Εάν έχετε στείλει ποτέ ένα μεγάλο αρχείο στο WhatsApp, μπορεί να έχετε απογοητευτεί από το γεγονός ότι δεν βλέπετε πόσο χρόνο θα πάρει το να σταλεί.

“Το WhatsApp κυκλοφορεί μια δυνατότητα που μας επιτρέπει να καταλαβαίνουμε πότε γίνεται πλήρης λήψη ενός εγγράφου στις συσκευές μας ή μεταφόρτωση στους servers τους”, εξήγησε η WABetaInfo.

Η δυνατότητα αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στη έκδοση «beta» του WhatsApp. Έτσι, θα το δείτε εάν έχετε εγγραφεί .


  • Η νέα ενημέρωση προσθέτει τις εκτιμώμενες ώρες άφιξης κατά την κοινή χρήση εγγράφων. Αυτό θα αποκαλύψει όταν ολοκληρωθεί η μεταφόρτωσή σας. Και θα σας πει πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε για να κατεβάσετε το αρχείο κάποιου άλλου.

Μόλις τον περασμένο μήνα, το WhatsApp άρχισε να δοκιμάζει μεγαλύτερα μεγέθη αρχείων για κοινή χρήση εγγράφων. Όσον αφορά την αποστολή ενός πολύ μεγάλου βίντεο (ή ενός τεράστιου αρχείου), μπορεί να πετύχετε ένα όριο μεγέθους.

Τώρα το WhatsApp φαίνεται να δοκιμάζει μια δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αρχεία μεγέθους έως 2 GB. Αυτό είναι περίπου 20 φορές περισσότερο από το τρέχον όριο.

Το WhatsApp δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή την αλλαγή στη “beta”. Αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως πιθανό το WhatsApp να καταργήσει την αλλαγή προτού φτάσει στη live εφαρμογή. Το WhatsApp δεν έχει επίσης δώσει καμία ένδειξη για το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει η αλλαγή – επομένως μπορεί να απέχουν εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια.

Πώς να αποκτήσετε το WhatsApp beta

  • Για να κατεβάσετε το WhatsApp beta για το smartphone σας, πρέπει να μεταβείτε στο Google Play στο Android σας και να αναζητήσετε το WhatsApp.
  • Κάντε scroll προς τα κάτω στη σελίδα μέχρι να δείτε το “Become a Beta Tester”.
  • Πατήστε το κουμπί “I’m In” και μετά κάντε κλικ στο “Join” για επιβεβαίωση.
  • Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε για την ενημέρωση στην έκδοση beta της εφαρμογής.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε