ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

WhatsApp: Η κρυφή λειτουργία που σου επιτρέπει να μιλήσεις με κάποιον χωρίς να έχεις το νούμερό του

Ήξερες ότι μπορείς να προσθέσεις κάποιον στις επαφές σου στο WhatsApp χωρίς καν να έχεις τον αριθμό του; Κι όμως.

Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα επικοινωνίας, το οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά για να μιλήσουμε με συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες. Είτε μέσω κινητού τηλεφώνου είτε μέσω υπολογιστή, ανταλλάσσουμε μηνύματα, κλήσεις ή στέλνουμε βίντεο. Μόνο που για να επικοινωνήσεις με κάποιον είναι προαπαιτούμενο να σου έχει δώσει τον αριθμό του κινητού του. Σωστά;

Η κρυφή λειτουργία του WhatsApp για να μιλήσεις με κάποιον χωρίς να έχεις το νούμερό του

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να μιλήσεις με κάποιον χωρίς να σου δώσει καν τον αριθμό του κινητού του. Αρκεί ένας προσωπικός κωδικός QR (με τους οποίους έχουμε εξοικειωθεί τα τελευταία χρόνια της πανδημίας). Πού θα τον βρεις; Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, λοιπόν, είναι πως κάθε ένας από εμάς στο WhatsApp του, διαθέτει έναν προσωπικό QR κωδικό, ο οποίος αντιστοιχεί στο προφίλ του.

Για να τον βρεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις στις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη του WhatsApp σου. Στη συνέχεια επιλέγεις τις Ρυθμίσεις και θα δεις το σηματάκι του QR πάνω δεξιά δίπλα στο όνομά σου. Αν το πατήσεις, μεταφέρεσαι σε μια νέα οθόνη με τον κωδικό QR σου. Αν τώρα αυτόν τον κωδικό τον στείλεις ή τον σκανάρεις με ένα άλλο τηλέφωνο, τότε ο άλλος μπορεί να σε προσθέσει αυτόματα στις επαφές του και να επικοινωνήσει μαζί σου.

Αντίστοιχα, αν θέλεις να «δώσεις τον αριθμό σου» σε κάποιον με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο, μπορείς απλά να του πεις να σκανάρει τον QR κωδικό σου στο WhatsApp.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε