ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

WhatsApp: Θα επιτρέπει την αποστολή αρχείων μέχρι τα 2 GB


WhatsApp, WhatsApp: Θα επιτρέπει την αποστολή αρχείων μέχρι τα 2 GB

To WhatsApp εξετάζει την αύξηση του όγκου των αρχείων που θα μπορεί να στείλει κανείς μέσα στο κοινωνικό δίκτυο. Οι χρήστες της εφαρμογής σε Android και iOS εκτιμάται ότι θα μπορούν να στέλνουν αρχεία 2 GB.

Οι πρώτες αναφορές για τη δυνατότητα αυτή στο WhatsApp, η οποία αυξάνει τον διαθέσιμο όγκο από τα 100 MB σε 2 GB για τα αρχεία που μπορεί να στείλει κανείς στην mobile εφαρμογή σε Android και iOS έχει ξεκινήσει να διατίθεται στην Αργεντινή, ενώ αργότερα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του WhatsApp σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο σκοπός του WhatsApp είναι να ενισχύσει την εμπειρία χρήσης του, προκειμένου να γίνονται πιο εύκολα οι διάφορες διαδικασίες. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της αύξησης του όγκου των αρχείων είναι κάτι εξαιρετικά καλοδεχούμενο από το σύνολο των χρηστών. Ένα άλλο στοιχείο καλοδεχούμενο στοιχείο που έρχεται, επίσης, στο WhatsApp είναι ότι τόσο στο Android όσο και στο iOS θα έρθει η δυνατότητα να γίνεται χρήση του λογαριασμού από πολλαπλές συσκευές.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε