ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Whats App: Πέντε νέες αλλαγές στην εφαρμογή

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που θα έρθουν πολύ σύντομα στην εφαρμογή Whats App θα βοηθήσουν πάρα πολύ στις συνομιλίες και στην εμπειρία του χρήστη.

Η δημοφιλής εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων WhatsApp λαμβάνει πέντε σημαντικές ενημερώσεις που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Από τη διαχείριση ομάδων έως την προσθήκη περισσότερων ατόμων σε μια φωνητική κλήση.

Pexels

Αναλυτικά:

  • Κοινότητες: Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει στους ανθρώπους να συγκεντρώνουν ξεχωριστές ομάδες κάτω από μια «ομπρέλα» με μια δομή που τους εξυπηρετεί. Οι άνθρωποι μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις που αποστέλλονται σε ολόκληρη την Κοινότητα και να οργανώνουν εύκολα μικρότερες ομάδες συζήτησης. Οι Κοινότητες θα περιέχουν επίσης νέα εργαλεία για τους διαχειριστές, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ανακοίνωσης που αποστέλλονται σε όλους και του ελέγχου σχετικά με το ποιες ομάδες μπορούν να συμπεριληφθούν.

«Οι στενά συνδεδεμένες ομάδες – σχολεία, μέλη μιας θρησκευτικής κοινότητας, ακόμη και επιχειρήσεις – πρέπει να μπορούν να έχουν ασφαλείς και ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς το WhatsApp να παρακολουθεί κάθε τους λέξη», αναφέρει η εταιρεία Meta σε ανακοίνωσή της.

Για παράδειγμα, ένας διευθυντής σχολείου μπορεί να συγκεντρώσει όλους τους γονείς για να μοιραστούν τις ενημερώσεις που πρέπει να διαβάσουν και να δημιουργήσει ομάδες για συγκεκριμένα μαθήματα, εξωσχολικές δραστηριότητες ή ανάγκες εθελοντισμού.

Η εταιρεία δήλωσε ότι πραγματοποιεί επίσης βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας των ομάδων στο WhatsApp, είτε αποτελούν μέρος μιας Κοινότητας είτε όχι.

  • Αντιδράσεις Emoji: Οι άνθρωποι θα μπορούν σύντομα να προσθέτουν αντιδράσεις emoji κατευθείαν στην εφαρμογή συνομιλίας της – όπως το Instagram και το Facebook. Αυτό θα επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται γρήγορα τη γνώμη τους χωρίς να κατακλύζουν τις συζητήσεις με νέα μηνύματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι αντιδράσεις έρχονται στο WhatsApp και με όλα τα emojis και τους τόνους του δέρματος να έρχονται», δήλωσε ο Will Cathcart, επικεφαλής του WhatsApp, σε ένα tweet.

  • Περισσότερη δύναμη στους διαχειριστές: Οι διαχειριστές ομάδων θα μπορούν πλέον να αφαιρούν τα λανθασμένα ή προβληματικά μηνύματα από τις ομαδικές συνομιλίες.
  • Κοινή χρήση αρχείων: Το WhatsApp αύξησε την κοινή χρήση αρχείων ώστε να υποστηρίζει αρχεία έως 2GB, από το σημερινό μέγεθος κοινής χρήσης των 100MB.
  • Μεγαλύτερες φωνητικές κλήσεις: Αυτή η λειτουργία στο WhatsApp θα επιτρέπει έως και 32 άτομα σε μια ενιαία ομαδική φωνητική κλήση. Επί του παρόντος, επιτρέπει οκτώ άτομα σε μια ομαδική φωνητική κλήση. Το WhatsApp θα εισάγει φωνητικές κλήσεις με ένα πάτημα για έως και 32 άτομα, με όλο ένα νέο σχεδιασμό.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε