ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Vodafone: Όχι στην δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων στο Internet!

Ενώ οι καταναλωτές χάρηκαν με την απόφαση του ΟΤΕ να αναβαθμίσει δωρεάν τις ταχύτητες του σταθερού Internet, ήρθε η παρέμβαση της Vodafone να σταματήσει τη διαδικασία.

Η εταιρεία κατέθεσε σχετική επιστολή στην ΕΕΤΤ, η οποία ερμηνεύεται και ως αίτημα λήψης ασφαλιστικών μέτρων για να σταματήσει τη διαδικασία. Σημειωτέων, η ΕΕΤΤ έχει ήδη εγκρίνει περίπου το 1/3 των πακέτων του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα η αναβάθμιση να έχει ήδη ξεκινήσει, και να υλοποιείται σε αρκετούς πελάτες, με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

Αν και καταναλωτές κι επιχειρήσεις έχουν υποδεχτεί εξαιρετικά θετικά αυτή την πρωτοβουλία του ΟΤΕ, ο ανταγωνισμός δεν φαίνεται να συμφωνεί, καθώς για να μην μείνει πίσω στα μάτια των πελατών του, θα αναγκαστεί να ακολουθήσει. Και αυτό έχει ένα κόστος, σε έσοδα από τη μείωση των τιμών και σε κατασκευή υποδομών. Ο ΟΤΕ είναι διατεθειμένος να το επωμιστεί. Οι εναλλακτικοί, φαίνεται πως όχι. Με κάτι τέτοιες κινήσεις όμως, μένει η χώρα πίσω και καταλήγει να είναι ουραγός στην Ευρώπη. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Αρχή, η οποία έχει καλέσει όλες τις εταιρείες σε ακρόαση.

Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει η λογική, και τελικά κερδισμένος θα βγει ο καταναλωτής.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε