ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Vodafone: Πάρτε τώρα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για 5 ημέρες με μόλις 1.90€

Μετά την προσφορά της Cosmote για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σας έχω άλλη μία φοβερή προσφορά, από την Vodafone αυτή την φορά!

Η Vodafone δίνει για την χρονική περίοδο από τις 22 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου, με μόλις 1.9€, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, αλλά και την δυνατότητα να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα δύο iPhone 13 Pro Max 5G 256GB που δίνει σαν δώρο! Δεν είναι φοβερή προσφορά!?

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι! Για την ακρίβεια όπως αναγράφει και στη σελίδα της Vodafone: Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Διευκρινίσεις

 1. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 22 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου 2022.
 2. Η προσφορά ισχύει για διάστημα 5 ημερών από την επιτυχή ενεργοποίησή της.
 3. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες).
 4. Η προσφορά ισχύει για roaming στην Ε.Ε με πολιτική ορθής χρήσης 2GB.
 5. Η προσφορά ισχύει για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.
 6. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone Family RED προγράμματα η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί στο κύριο μέλος και μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη του Vodafone Family RED προγράμματος.
 7. Η χρέωση του πακέτου για το συμβόλαιο θα αποτυπωθεί στον επόμενο λογαριασμό.
 8. Για το Καρτοπρόγραμμα η χρέωση του πακέτου γίνεται στον επόμενο λογαριασμό.
 9. Από τη στιγμή της επιτυχούς ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.
 10. Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms στη λήξη της προσφοράς.
 11. Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος από/προς Vodafone Family RED πρόγραμμα η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.
 12. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού με τα 2 iPhone 13 Pro Max 5G 256GB πατήστε εδώ.

Πως θα την ενεργοποιήσετε την προσφορά!?

Είναι απλό…. Πατάτε στο παρακάτω μπανεράκι και θα σας πάει στη αντίστοιχη σελίδα της vodafone όπου υπάρχει η προσφορά για να την ενεργοποιήσετε. Υπόψιν, την προσφορά δεν θα την βρείτε στην εφαρμογή της Vodafone, δεν την είχε βγάλει μέχρι πριν λίγο που είδα.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε