ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Vivo Y22s: Μια trendy και lifestyle επιλογή

Κρατώντας το Vivo Y22s στα χέρια, νιώθεις τον “αέρα” του lifestyle, με την εμφάνισή του να δηλώνει τον trendy χαρακτήρα του, καθώς ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που σε κάνει να θέλεις να το χρησιμοποιείς συνέχεια. Τα χρώματα στην πλάτη της συσκευής, ειδικά στην έκδοση Summer Cyan, τραβάνε την προσοχή ενώ η συμπαγής κατασκευή του, ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας.

Μπορεί το vivo Y22s να είναι ένα νεανικό smartphone αλλά αυτό δε σημαίνει πως η vivo δε φρόντισε να το εξοπλίσει με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία του. Εξάλλου, σε μια τέτοια συσκευή δε βρίσκουμε εύκολα Snapdragon επεξεργαστή, και συγκεκριμένα το Snapdragon 680, με 4 πυρήνες στα 2.4GHz και 4 στα 1.9GHz, τη μνήμη RAM να φτάνει τα 6GB, για ομαλή λειτουργία και εναλλαγή μεταξύ των apps, και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να ξεκινάει από τα 128GB που προσφέρεται ως ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης, και να φτάνει το 1TB με τη χρήση καρτών microSD.

Αποκτήστε το νέο vivo Y22s από το You.gr

Ο νεανικός χαρακτήρας της συσκευής της vivo φαίνεται και στο ότι η συσκευή διαθέτει και gaming χαρακτηριστικά, αφού δεν είναι μόνο η GPU Adreno 610 η οποία σε συνεργασία με το Snapdragon 680, αυξάνει τις επιδόσεις και περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας, αλλά και οι gaming ρυθμίσεις για games χωρίς να υπάρχει lag. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με τη λειτουργία παιχνιδιού Ultra η οποία boostάρει το Y22s για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις στα games ενώ ταυτόχρονα μας κρατά προσηλωμένους στη δράση αφού μπορούμε να μη λαμβάνουμε κλήσεις όσο παίζουμε έτσι ώστε η ένταση να μη σταματά, αλλά και με τον αλγόριθμο Multi-Turbo 5.5 ο οποίος φροντίζει να μην επιτρέπει τη συσκευή να επιβραδύνει ακόμα και αν εκτελούμε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, διατηρώντας ταυτόχρονα το gaming σε ομαλά επίπεδα χωρίς καθυστερήσεις που να επηρεάζουν τη διασκέδασή μας.

vivo Y22s, Vivo Y22s: Μια trendy και lifestyle επιλογή

Με το σύστημα καμερών του vivo Y22s, τα social media του νεανικού κοινού, και όχι μόνο, θα έχουν την τιμητική τους, μιας και η selfie κάμερα των 8MP (f/2.0) αλλά και η τριπλή κάμερα με κύριο φακό 50MP (f/1.8), η κάμερα macro στα 2MP (f/2.4) και η κάμερα Bokeh στα 2MP (f/2.4), δίνουν άλλον αέρα στις φωτογραφίες και τα video, τα οποία θα είναι φωτεινά και καθαρά λόγω του ότι συγκεντρώνουν περισσότερο φως υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να τονίσουμε πως τα video που θα τραβήξουμε θα είναι ξεχωριστά καθώς το video με ωραιοποίηση προσώπου βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας με τρόπο φυσικό καθώς επίσης και τον τόνο του δέρματος αλλά και τις όποιες ατέλειες έχουμε στην επιδερμίδα μας, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά μας.

Αποκτήστε το νέο vivo Y22s από το You.gr

Το vivo Y22s αποτελεί μια επιλογή με νεανικό χαρακτήρα που όμως δε στερείται ποιότητας και χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, με trendy εμφάνιση και λειτουργίες που το κάνουν μια τίμια επιλογή για όλους!

Το διαβάσαμε