ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

vivo X90 Pro: Με τεχνολογία Ultra Vision για ξεκούραστη εμπειρία χρήσης

To vivo X90 Pro είναι ένα flagship smartphone που μπορεί να κρατηθεί πολύ εύκολα στο χέρι και να προσφέρει ποιοτική και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Χάρη στον λεπτό και ψηλό σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του, ο χρήστης μπορεί να το κρατά για πολλή ώρα και να το χρησιμοποιεί με το ένα χέρι χωρίς να κουραστεί.

Και οι διευκολύνσεις δε σταματούν εδώ. Η vivo έχει καταφέρει να ενσωματώσει την τεχνολογία Ultra Vision στο smartphone, προσφέροντας έτσι καλύτερη προστασία των ματιών από το μπλε φως, κάνοντας ξεκούραστη ακόμα και την πολύωρη χρήση.

Αυτό το πλεονέκτημα οφείλεται κυρίως στην ικανότητα του επεξεργαστή της συσκευής, του Dimensity 9200 της MediaTek, να παρακολουθεί την ποσότητα του μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη σε πραγματικό χρόνο και να τη μειώνει τόσο όσο απαιτείται για να προστατεύεται η όραση του χρήστη.

Η φωτεινότητα της οθόνης μετατρέπεται σε ένα φιλικό περιβάλλον για τα ανθρώπινα μάτια σε κάθε συνθήκη φωτισμού και προσαρμόζεται για να απαλύνει την κούραση των ματιών.

Mιλώντας για πολύωρη χρήση αξίζει να αναφέρουμε πως το vivo X90 Pro διαθέτει και ένα σύστημα ψύξης που διαχέει την ψύξη σε κάθε σημείο που αρχίζει να ζεσταίνεται, με το μεγάλο Vapor Champer των 24 στρωμάτων να παρέχει ακόμα καλύτερη ψύξη όποτε αυτό χρειαστεί, εξαφανίζοντας κάθε υποψία lag και υπερθέρμανσης που μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις και την εμπειρία χρήσης, είτε αυτή έχει να κάνει με δουλειά ή διασκέδαση.

 

Το διαβάσαμε