ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

vivo X90 Pro: Με σχεδιασμό που το κάνει να ξεχωρίζει

Το vivo X90 Pro κυκλοφόρησε και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στα high-end smartphones της αγοράς, τόσο χάρη στον σχεδιασμό του όσο και στις προδιαγραφές του.

Ο σχεδιασμός του έχει πάρει έμπνευση από την ακολουθία Fibonacci για να προσφέρει μια ισορροπημένη και στυλιστικά premium εμφάνιση.

Το πίσω μέρος είναι καλυμμένο με ένα vegan δέρμα φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό στους λεκέδες. Η αίσθηση στο άγγιγμα είναι μοναδική. Η οριζόντια ζώνη, που ονομάζεται Skyline, βρίσκεται στο πίσω κάλυμμα και διαχωρίζει τις λειτουργικές ζώνες, δίνοντας μια ιδιαίτερη σχεδιαστική νότα. Το vivo X90 Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Η μονάδα της κάμερας είναι πολύ ιδιαίτερη σχεδιαστικά και κάνει το smartphone να ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες high-end συσκευές της αγοράς. Tο set up της κάμερας απαρτίζεται από τον κύριο αισθητήρα 50 MP 1″ από τη Sony, που συνδυάζεται με ultrawide 12 Megapixel και αισθητήρα πορτρέτου 50 Megapixel. Φιλοξενούνται σε ένα κυκλικό camera island. Oι φακοί είναι κατασκευασμένοι από τη ZEISS, η οποία συνεργάστηκε και στο κομμάτι του λογισμικού για τον τομέα της φωτογραφίας.

Μπροστά υπάρχει μια οθόνη AMOLED 6,78″ με ανάλυση 2.800 x 1.260 pixel, κυρτή στις άκρες και με ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Πρόκειται για ένα πάνελ υψηλής τεχνολογίας με μέγιστη μέγιστη φωτεινότητα των 1.300 nits.

Το διαβάσαμε