ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

vivo X80 Pro+: Φημολογείται ότι θα έχει SD 8+ Gen 1

Για το vivo X80 Pro ακουγόταν πως θα έρθει σε δύο μοντέλα, ένα Pro+ με Snapdragon 8 Gen 1 και ένα Pro με Dimensity 9000. Τελικά, και οι δύο εκδοχές είναι διαθέσιμες στο Pro – τουλάχιστον στην Κίνα-, αλλά το X80 Pro+ εξακολουθεί να καταφτάνει.

Αυτό το μοντέλο, λοιπόν, λέγεται πως θα αναβαθμιστεί με το νέο chipset Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο υπόσχεται 10% υψηλότερη απόδοση CPU και 30% βελτίωση στην απόδοση ισχύος σε σύγκριση με το αρχικό.

Οι φήμες θέλουν να έρθει και με αναβαθμισμένο σετ κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μια 50MP, μία 48MP (IMX598), μία 50MP (Jn1) και μια 50MP (JN2). Οι δύο πρώτες ακούγονται πανομοιότυπες με τις κύριες και τις ultra-wide κάμερες του κανονικού μοντέλου, αλλά οι δύο επόμενες διαφέρουν– το Pro έχει κάμερα 12MP 2x και περισκόπιο 8MP 5x.

Ακόμα, μπορεί να δούμε αύξηση της ταχύτητας φόρτισης στα 120 W από 80 W, αλλά η οθόνη είναι πιθανό να παραμείνει ίδια. Εννοείται πως οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το vivo X80 Pro+ αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τους leakster Yogesh Brar και MySmartPrice.

Το διαβάσαμε