ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

vivo X Fold+: Με μεγαλύτερη μπαταρία και σε νέο κόκκινο χρώμα;

Πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο X Fold+ της vivo, που δεν θα λέγεται X Fold S όπως αρχικά περιμέναμε. Αυτό που γνωρίζαμε ήδη είναι πως συγκριτικά με το αρχικό X Fold, θα φορούσε το αναβαθμισμένο chipset Snapdragon 8+ Gen 1, καθώς και θα υποστήριζε γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 80 W. Μερικές λεπτομέρειες επιπλέον σχετικά με την ακόμα μη ανακοινωθείσα συσκευή έγιναν γνωστές χάρη σε μια ανάρτηση στο Weibo από τον Αντιπρόεδρο της vivo, Jia Jingdong.

Ο Jia αποκάλυψε ότι το X Fold+ θα έρθει σε νέο κόκκινο χρώμα – τη στιγμή που το X Fold προσφέρεται μόνο σε μαύρο και μπλε. Μας λένε επίσης ότι το νέο τηλέφωνο θα διαθέτει μπαταρία 4.730 mAh, από 4.600 mAh που είχε το original. Στην teaser εικόνα παίρνουμε μια πολύ μικρή ιδέα για το κόκκινο X Fold+ και πώς θα μοιάζει. Δυστυχώς, η ποιότητα της εικόνας δεν είναι και η καλύτερη, αλλά από το τίποτα…

vivo x fold+, vivo X Fold+: Με μεγαλύτερη μπαταρία και σε νέο κόκκινο χρώμα;

Εκτός από το SoC, τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την αυξημένη ενσύρματη φόρτιση και το νέο χρώμα, το vivo X Fold+ αναμένεται να είναι πανομοιότυπο με το X Fold. Περιμένουμε ίδια εσωτερική οθόνη 8,03 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ίδια εξωτερική οθόνη 6,53 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 12 GB RAM, 256/512 GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 50 MP με OIS, 12 MP 2x zoom snapper, περισκόπιο 8 MP, κάμερα ζουμ 5x, 48 MP ultrawide και 16 MP .

Το διαβάσαμε