ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ultracopier: το πιο γρήγορο δωρεάν app για αντιγραφή αρχείων στα Windows 10

Όπως όλοι γνωρίζουμε,  ο file explorer  των Windows 10 αποτελεί το βασικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο μπορείς να επιτελέσεις πλήθος διεργασιών. Αυτό όμως δεν έχει σταματήσει άλλους προγραμματιστές να αναπτύσσουν τα δικά τους εργαλεία με τα οποία προσπαθούν να αντικαταστήσουν τον Explorer για βασικές διεργασίες.

ultracopier

Ένα από αυτά είναι και το Ultracopier το οποίο σου επιτρέπει να προβείς στη γρήγορη αντιγραφή αρχείων στα Windows 10.  Η γερμανική ιστοσελίδα chip.de  δοκίμασε τις μέγιστες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων τόσο με τον file Explorer των Windows 10 όσο και με άλλα προγράμματα  όπως για παράδειγμα το teracopy,  το ultracoppier  το supercopier και το fast copy.

Kαι μπορεί  o file explorer των Windows να σημειώνει την πιο γρήγορη μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων,  αλλά είναι ο μέσος όρος εκείνος που μας ενδιαφέρει περισσότερο.  Και ακριβώς σε αυτό το σημείο, το ultracopier ξεχωρίζει  ως εκείνο το app που πέτυχε την πιο γρήγορη μέση ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα. Αν θέλεις και εσύ να το δοκιμάσεις μπορείς να το κατεβάσεις μέσα από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Το διαβάσαμε

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.