ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Twitter Blue, ή πώς να πετάξεις 3 δολάρια τον μήνα για ένα “Undo Tweet” button και ροζ εικονίδιο

Φαίνεται ότι το Twitter επιβεβαίωσε κατά λάθος τη μηνιαία συνδρομή που ετοιμάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνδρομή ονομάζεται Twitter Blue και κοστίζει 2.99 δολάρια τον μήνα – δεν έχουμε ιδέα για την τιμή σε ευρώ, αλλά λογικά θα είναι 2.99 ευρώ.

Η συνδρομή δίνει πρόσβαση στο κουμπί “Undo Tweet” που κλειδώνει τη δημοσίευση του tweet για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσει ο χρήστης να την ακυρώσει, αν αλλάξει γνώμη. Επίσης προσθέτει τη λειτουργία “Reader Mode” που κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση μεγάλων threads.

Η Twitter Blue προσθέτει χρωματικά θέματα και custom app icons για να δίνει ο χρήστης την “προσωπική του” πινελιά στην εφαρμογή, και ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Collections” για την αποθήκευση και οργάνωση των αγαπημένων tweets του χρήστη.

Δεν έχουν ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει η συνδρομή, αλλά όλα τα παραπάνω εντοπίστηκαν στην εφαρμογή για iOS και το App Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Το διαβάσαμε

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.