ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Twitter: Ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι έσωσε την πλατφόρμα από την χρεοκοπία

O νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι η εξαγορά της πλατφόρμας έσωσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την σίγουρη χρεοκοπία.

Συγκεκριμένα ο ηγέτης της Tesla απάντησε σε ένα tweet της Wall Street Journal: “Οι τελευταίοι 3 μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι, καθώς έπρεπε να σωθεί το Twitter από τη χρεοκοπία εκπληρώνοντας παράλληλα βασικά καθήκοντα των Tesla & SpaceX. Δεν θα ευχόμουν αυτόν τον πόνο σε κανέναν. Το Twitter έχει ακόμα προκλήσεις, αλλά τώρα τείνουν να εξαφανιστούν. Η υποστήριξη του κοινού εκτιμάται πολύ!”.

Παρά τις συζητήσεις για χρεοκοπία, το Twitter κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη πληρωμή τόκων για τα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους που δανείστηκε ο Musk για να ολοκληρώσει την αγορά του Twitter. Το ότι ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει την πληρωμή εγκαίρως πιθανότατα έδωσε στον Musk την αυτοπεποίθηση να κάνει tweet τον ισχυρισμό του. Προσωπικά ο Musk έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Πέρυσι, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που είχε την ατυχία να χάσει 200 ​​δισεκατομμύρια δολάρια σε πλούτο κατά τη διάρκεια ενός μόνο έτους. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι μετοχές του Tesla μειώθηκαν κατά 37% αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο μέρος της εξάτμισης του πλούτου του.

Το διαβάσαμε