ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Twitter: Δύο account θα μπορούν να συνυπογράφουν ένα tweet;


twitter, Twitter: Δύο account θα μπορούν να συνυπογράφουν ένα tweet;

Το Twitter εξερευνά τη δυνατότητα να επιτρέπεται σε δύο account να συντάξουν από κοινού ένα tweet, σύμφωνα με πληροφορίες του TechCrunch.

Ο ερευνητής εφαρμογών Alessandro Paluzzi δημοσίευσε στοιχεία για την ανάπτυξη μιας τέτοιας δυνατότητας από τον Δεκέμβριο, ωστόσο πιο πρόσφατα ανακάλυψε κάτι που μοιάζει με επίσημο πλαίσιο διαλόγου από το Twitter που δείχνει πως θα μπορούσε να λειτουργήσει το “co-tweeting”.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δύο account μπορεί να θέλουν να επισυνάψουν τα ονόματά τους σε μια ανάρτηση, όπως συνεργασίες brand και καμπάνιες. Ακόμα, μπορεί απλώς να πάρουν μαζί τα εύσημα για ένα ανέκδοτο.

Σύμφωνα με τα screenshot που δημοσίευσε ο Paluzzi, οι χρήστες θα μπορούν να προσκαλέσουν μόνο δημόσιους λογαριασμούς που τους ακολουθούν να συντάξουν ένα tweet και εκείνοι θα πρέπει να αποδεχτούν την πρόσκληση. Μόλις δημοσιευτούν, τα tweet αυτά είναι ορατά στους ακόλουθους και των δύο λογαριασμών, ενώ και τα δύο avatar θα φαίνονται στην πάνω αριστερή γωνία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.Το διαβάσαμε