ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

To YouTube δοκιμάζει αντιδράσεις με emoji στα videos


YouTube, To YouTube δοκιμάζει αντιδράσεις με emoji στα videos

To YouTube δοκιμάζει τρόπους για να κάνει πιο πλούσια την αλληλεπίδραση με τα videos, φέρνοντας στο προσκήνιο τα emojis. Η νέα δυνατότητα θα μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα χρονικά σημεία του βίντεο.

Η εισαγωγή των emojis ως τρόπος για να εκφράσει κανείς το σχόλιο του για κάτι που βλέπει σε ένα βίντεο στο YouTube μοιάζει με όσα μπορεί να κάνει κάποιος ως αντίδραση σε ένα story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το YouTube φαίνεται να πειραματίζεται με αυτή τη μέθοδο για ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο σε ένα βίντεο.

YouTube, To YouTube δοκιμάζει αντιδράσεις με emoji στα videos

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, η λειτουργία αυτή θα δείχνει στον δημιουργό του βίντεο σε ποια χρονική στιγμή γίνεται μία αντίδραση, ενώ η αντίδραση μπορεί να εμφανίζεται για περιορισμένο χρόνο. Οι αντιδράσεις εμφανίζονται ανώνυμα στον δημιουργό του βίντεο, για να έχει μία εποπτεία του πώς έχει εκλάβει το κοινό την προσπάθειά του.

Οι αντιδράσεις που είναι διαθέσιμες σε πειραματικό επίπεδο είναι το emoji με δάκρυα χαράς, η καρδιά, το πρόσωπο που εκφράζει σοκ, το γιορτινό emoji, το 100%, το ερωτηματικό, η ιδέα και το Screaming Cat.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε