ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

To Twitter παρουσιάζει τα Bookmarks – Τι θα προσφέρουν στην εφαρμογή;

To Twitter προσθέτει μία νέα λειτουργία που αφορά τα tweets, ο λόγος για τα Bookmarks, που αποτελούν έναν μετρητή για το πόσους σελιδοδείκτες έχει λάβει μία δημοσίευση.

Ο μετρητής εμφανίζεται προς το παρόν μόνο για χρήστες iOS που επισκέπτονται τη σελίδα λεπτομερειών tweet, αλλά ένα έγγραφο βοήθειας λέει ότι υπάρχουν “σχέδια επέκτασης”.

Σε αντίθεση με άλλες μετρήσεις, δεν μπορείτε να πατήσετε τον μετρητή σελιδοδεικτών για να δείτε ποιος τον έχει προσθέσει στη λίστα του. Σύμφωνα με τον λογαριασμό Υποστήριξης Twitter , “οι σελιδοδείκτες εξακολουθούν να είναι ιδιωτικοί” και η εταιρεία “δεν θα εμφανίζει ποτέ ποιοι λογαριασμοί έχουν προσθέσει Tweet στους σελιδοδείκτες τους”.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πόσους σελιδοδείκτες έχει λάβει ένα tweet, με μια αξιοσημείωτη εξαίρεση. Ο Elon Musk έκανε tweet σχετικά με την προσθήκη σελιδοδείκτη σε ένα εκπληκτικό ποσό , αποκαλώντας το ένα ” de facto σιωπηλό like ” και είπε επίσης ότι η δυνατότητα να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε ένα tweet από τη σελίδα λεπτομερειών του ήταν μια “σημαντική βελτίωση στο Twitter”. Φαίνεται ότι θα του αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι χρήστες θα το θεωρήσουν ως ένα άλλο πράγμα που γεμίζει τη διεπαφή του Twitter με πληροφορίες που δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, όπως μετρητής προβολής.Το διαβάσαμε