ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το Start11 v1.22 επαναφέρει τα δευτερόλεπτα στο ρολόι των Windows 11 μαζί με πολλά άλλα!

Το Stardock κυκλοφόρησε σήμερα την έκδοση 1.22 του Start11.

Το Start11 είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το μενού Έναρξη και τη γραμμή εργασιών των Windows για τα Windows 10 και 11 και μπορεί να κάνει το μενού Έναρξη να εμφανίζεται όπως σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, βελτιώνοντας την εμπειρία με νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Αυτή είναι μια μικρή έκδοση, αλλά ταυτόχρονα φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε, το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών είναι παρακάτω:

  • Εάν χρησιμοποιείτε το Edge, οι καρτέλες σας θα εμφανίζονται πλέον στα αποτελέσματα αναζήτησης
  • Τα αποτελέσματα αναζήτησης δίνουν πλέον προτεραιότητα σε εφαρμογές/περιεχόμενο που χρησιμοποιούνται συχνά
  • Προστέθηκε επιπλέον υποστήριξη γλώσσας
  • Επιλογή για δευτερόλεπτα στο ρολόι έως την οθόνη διαμόρφωσης Start11 (γραμμή εργασιών) μόνο για προγραμματιστές και κανάλια beta
  • Πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, εκτός από την εμφάνιση των ανοιχτών καρτελών στο Edge στο μενού Έναρξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης, είναι επίσης δυνατή η ενεργοποίηση των δευτερολέπτων στο ρολόι του δίσκου συστήματος της γραμμής εργασιών.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται από τον Brad Sams, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Λογισμικού στο Stardock, τα δευτερόλεπτα μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο για στις εκδόσεις στο κανάλι Beta ή Dev, οπότε δυστυχώς δεν θα λειτουργήσει στην τρέχουσα γενικά διαθέσιμη έκδοση των Windows 11.

Η κύρια έκδοση του Start11 v1.2 επικεντρώθηκε ειδικά στη βελτίωση της εμπειρίας των Windows 11 με την εκ νέου κατασκευή της γραμμής εργασιών από την αρχή για την προσθήκη νέων λειτουργιών. Με αυτήν την έκδοση, οι χρήστες θα μπορούν να καταργούν την ομαδοποίηση στοιχείων στη γραμμή εργασιών τους με τα παράθυρά τους στο κέντρο ή αριστερά.

Το Start11 είναι προς το παρόν διαθέσιμο για 5,99 $. Υπάρχει μια επιλογή αναβάθμισης για τους χρήστες των Start8 και Start10, που περιλαμβάνεται επίσης στο Object Desktop. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.stardock.com. Μπορείτε να δείτε το πλήρες δελτίο τύπου και το αρχείο αλλαγών για το Start 1.22 εδώ.

Το Object Desktop περιλαμβάνει προγράμματα όπως Fences, Start10, Groupy, SoundPackager, DeskScapes και Multiplicity.

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…Το διαβάσαμε