ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

To Reddit φέρνει νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων

Το Reddit ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν search στις απαντήσεις ενός original ποστ. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στα 16 χρόνια ιστορίας της πλατφόρμας.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Reddit μπορούσαν να αναζητήσουν αρχικές αναρτήσεις, κοινότητες και μεμονωμένους χρήστες. Επομένως, θα έπρεπε να κλικάρουν σε πολλές αναρτήσεις και στη συνέχεια να κάνουν scroll σε – μερικές φορές – χιλιάδες σχόλια για να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούσαν σε ένα thread.

Δίνοντας ένα παράδειγμα για το τι θα φέρει η νέα δυνατότητα, το Reddit γράφει: “Εάν κάποιος θέλει να βρει ένα thread σχετικά με τις καλύτερες τοποθεσίες στο Λονδίνο, προηγουμένως θα έπρεπε να κοιτάξει μέσα από κάθε ανάρτηση στην κοινότητα r/London, να περιηγηθεί στα σχόλια για να το βρει. Τώρα, μπορεί εύκολα να δει όλες τις διαφορετικές προτάσεις για τα καλύτερα μέρη για τσάι που έχουν προτείνει οι άνθρωποι στα σχόλια.”

Ακόμα, το Reddit λέει ότι έχει βελτιώσει και την αναζήτηση αυτή καθ’ αυτή για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν αποτελέσματα στην πλατφόρμα. Προηγουμένως, τα αποτελέσματα έπρεπε να ταιριάζουν σχεδόν ακριβώς με το ερώτημα του χρήστη, αλλά τώρα είναι λιγότερο περιοριστικό. Το ερώτημα πλέον δε χρειάζεται να ταιριάζει απόλυτα με το κείμενο μιας ανάρτησης για να επιστρέψει σχετικά αποτελέσματα.

H νέα δυνατότητα, μαζί με άλλες ενημερώσεις, είναι προσβάσιμη μεταβαίνοντας στο home feed και κάνοντας κλικ στη γραμμή αναζήτησης.

Το διαβάσαμε