ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

To One UI 5.0 Beta φτάνει σε μονάδες Galaxy S21 στην Ινδία

Η δημόσια δοκιμή beta του One UI 5.0 της Samsung που βασίζεται στο Android 13 έφτασε στην οικογένεια συσκευών Galaxy S21 στα τέλη Αυγούστου, όταν έγινε διαθέσιμη στην Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον, μπορούν να καταχωρηθούν συσκευές για το πρόγραμμα beta και στην Ινδία.

Όπως πάντα, για να εγγραφεί κανείς, πρέπει να έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή Samsung Members. Στη συνέχεια επιλέγει το banner που θα δει μέσα, το οποίο διαφημίζει το πρόγραμμα One UI Beta για το One UI 5.

Στη συνέχεια, ο χρήστης βάζει τα στοιχεία του και λαμβάνει την πρώτη έκδοση beta ως ενημέρωση λογισμικού εντός των επόμενων ωρών ή, το πολύ, ημερών. Ακολουθούν και οι επόμενες beta με τον ίδιο τρόπο μέχρι και την τελική έκδοση όταν κυκλοφορήσει.

Πάντα με τις beta εκδόσεις πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα εμφανίζονται προβλήματα και σφάλματα εδώ και εκεί, καθώς πρόκειται για λογισμικό προέκδοσης, οπότε αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο, είναι καλύτερο να μην μπείτε σε πρόγραμμα beta.

Οι σημειώσεις έκδοσης της Samsung αναφέρουν ότι το Google Pay (πλέον Google Wallet) δεν θα λειτουργήσει, όπως ενδέχεται να κάνουν και άλλες λειτουργίες ή εφαρμογές.

Το διαβάσαμε