ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

To Apple TV θα ξοδέψει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για πρωτότυπο περιεχόμενο

Το Apple TV+ έγινε η πρώτη υπηρεσία ροής που κέρδισε το διάσημο βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, για την εξαγορά του Sundance, με την “όρεξη” της πλατφόρμας να ανοίγει για τα επόμενα.

Μέσω του Bloomberg, αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς η Apple επεκτείνει σημαντικά το τμήμα πρωτότυπων ταινιών της για να επικεντρωθεί σε τίτλους υπερπαραγωγών που θα κάνουν το ντεμπούτο τους ευρέως στους κινηματογράφους πρώτα, πριν φτάσουν στην υπηρεσία ροής. Η Apple φέρεται να ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως για την ταινία της.

Μέχρι τώρα, οι κυκλοφορίες πρωτότυπων ταινιών της Apple έχουν λάβει μικρές κινηματογραφικές προβολές, ως επί το πλείστον αρκούν για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την καταλληλότητα των βραβείων. Αλλά η Apple έχει βάλει στόχο να κυκλοφορήσει ταινίες που έχουν μεγάλο θεατρικό αντίκτυπο, πριν αυτές οι ταινίες βγουν στο Apple TV+.

Το Bloomberg λέει ότι η Apple βρίσκεται επί του παρόντος σε συζητήσεις για την κυκλοφορία ταινιών σε χιλιάδες κινηματογράφους τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία ροής τους. Μια μεγάλη κυκλοφορία στον κινηματογράφο θα βοηθήσει στη δημιουργία buzz για έναν τίτλο, συμβάλλοντας στην προώθηση της υπηρεσίας Apple TV+ στη διαδικασία.

Το διαβάσαμε