ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Το Age Of Empires IV φαίνεται να κυκλοφορεί σε κονσόλες Xbox

Το βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής, σε πραγματικό χρόνο, της Relic Entertainment, Age of Empire IV, ενδέχεται να κυκλοφορήσει σύντομα στις κονσόλες Xbox, όπως προτείνει το Xbox Games Store.

Το παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, Age of Empire IV, είναι από καιρό δημοφιλές και ο διάδοχος των προκατόχων του. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 από τα Xbox Game Studios και έτυχε πολύ καλής υποδοχής από τους παίκτες. Όχι μόνο αυτό, αλλά το παιχνίδι έχει αξιολογηθεί θετικά από σχεδόν όλους τους σημαντικούς κριτικούς εκεί έξω, έχοντας Metascore 81.

Ωστόσο, το παιχνίδι βγήκε ως αποκλειστικό PC και έχει παραμείνει έτσι, ή τουλάχιστον μέχρι τώρα. Πρόσφατα, σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού στο Xbox Games Store, το Age of Empire IV θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα για τις κονσόλες Xbox.

Στην επίσημη σελίδα προϊόντος για το παιχνίδι στο Xbox Games Store, η περιγραφή για το Age of Empires IV + 4K HDR Video Pack αναφέρει, “Το διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών στην κονσόλα απαιτεί συνδρομή Xbox (πωλείται χωριστά)” στην κάτω δεξιά γωνία, υποδηλώνοντας ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα στις κονσόλες Xbox. Αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη για πολλούς αναγνώστες, καθώς κάποιο είδος δοκιμών για το Age of Empire IV αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τον Aggiornamenti Lumia στο Twitter τον Ιανουάριο.

Στο tweet τους, η Aggiornamenti Lumia λέει ότι το Age of Empires IV, με την κωδική ονομασία «Cardinal», δοκιμαζόταν στο Xbox Insider Preview, με την κωδική ονομασία «XIP». Επομένως, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι προγραμματιστές έχουν βάλει τα δυνατά τους για να φέρουν το Age of Empire IV στις κονσόλες Xbox. Ο μόνος λόγος που εμπόδισε την Relic Entertainment να το κάνει νωρίτερα ήταν ότι η κύρια εστίασή της για το παιχνίδι ήταν στον υπολογιστή και στη διόρθωση των σφαλμάτων, των δυσλειτουργιών και άλλων.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν μετά την ανακοίνωση της σημαντικής ενημέρωσης Age of Empire, Age of Empires IV Season One: Festival of Ages. Οι πληροφορίες στον ιστότοπο του Xbox Games Store ήταν μια καλή πηγή διαρροών στο παρελθόν, έχοντας πολλαπλές κατά λάθος ακριβείς διαρροές. Τούτου λεχθέντος, οι πληροφορίες σχετικά με το Age of Empire IV που έρχονται στις κονσόλες Xbox εξακολουθούν να είναι ένα δίκοπο μαχαίρι και πρέπει να ληφθούν με μεγάλη προσοχή.

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…Το διαβάσαμε