ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

TikTok: Έρχεται «Ιστορικό παρακολούθησης» για να βρίσκουμε βίντεο που είδαμε


TikTok, TikTok: Έρχεται «Ιστορικό παρακολούθησης» για να βρίσκουμε βίντεο που είδαμε

Μια νέα λειτουργία  «Ιστορικού παρακολούθησης» δοκιμάζει το TikTok, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βρίσκουμε εύκολα βίντεο που έχουμε ήδη δει.

Ο σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Matt Navarra, έκανε retweet τα όσα εντόπισε ο χρήστης του Twitter Hammod Oh, ο οποίος συχνά ανακαλύπτει επερχόμενες λειτουργίες σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται στο screenshot του Oh, η επιλογή “Ιστορικό παρακολούθησης” θα εμφανιστεί κάτω από την επικεφαλίδα “Περιεχόμενο και δραστηριότητα” των ρυθμίσεων.

Ακόμα δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το πως θα είναι η σελίδα και πως θα συγκεντρώνει τα βίντεο, οπότε αναμένουμε ενημερώσεις από το TikTok.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.Το διαβάσαμε