ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Streamer του Twitch έσπασε την πλάτη της σε live στο TwitchCon

Μια streamer του Twitch, η Adriana Chechik, με πάνω από 800,000 followers, υποστηρίζει ότι έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία όταν πήδηξε σε ένα foam pit σε Live του TwitchCon το Σάββατο.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται η streamer ενήλικου περιεχομένου να πηδά χαρούμενη στο pit αλλά σχεδόν αμέσως μετά το άλμα αρχίζει να κυριεύεται από τον πόνο.

Όπως φαίνεται, οι διοργανωτές του TwitchCon δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Κανονικά τα foam θα έπρεπε να προστατεύουν όσους έκαναν άλματα, ωστόσο αυτό δε συνέβη και οι άνθρωποι χτυπούσαν στο τσιμέντο από κάτω. Η Chechik δεν ήταν η μόνη που τραυματίστηκε εκεί, αφού και LochVaness εξάρθρωσε το γόνατό της και έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλό της, ενώ υπήρξαν παράπονα και από άλλους για πόνους.

Η Chechik είπε στους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα χειρουργηθεί και θα της βάλουν μια ράβδο στην πλάτη της για υποστήριξη.

«Λοιπόν, έσπασα την πλάτη μου σε δύο σημεία και κάνω επέμβαση για να βάλω μια ράβδο για υποστήριξη σήμερα. Στείλτε την υποστήριξή σας», έγραψε στο Twitter την Κυριακή.

Να πούμε ότι το foam pit δεν ανήκε στο Twitch αλλά αποτελούσε μέρος ενός περιπτέρου από τη Lenovo, η οποία προωθούσε τη σειρά gaming PC της Legion. Το περίπτερο «Legion by Lenovo» φιλοξένησε ένα προς ένα «τουρνουά μονομάχων», όπου οι συμμετέχοντες στέκονταν σε μια σανίδα και στόχευαν να χτυπήσουν τον αντίπαλό τους με ένα μωβ «όπλο». Όπως είναι και το σχετικό αγώνισμα στο Survivor για όσους γνωρίζουν. Υπάρχει, επίσης, η πιθανότητα να χρηματοδοτήθηκε και από την Intel.

 Το διαβάσαμε