ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Στη μάχη των βιντεοπαιχνιδιών τo Netflix!

Γράφουμε συχνά για τον «πόλεµο» του streaming που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στο Netflix και όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές (Apple, Amazon, Disney, HBO Max κ.ο.κ.) που παλεύουν στο σύγχρονο περιβάλλον της οικιακής ψυχαγωγίας. Αναφορικά με την τελευταία ωστόσο, υπάρχει άλλη μια βιομηχανία με ετήσιο τζίρο μάλιστα που ξεπερνάει σημαντικά εκείνον του κινηματογράφου.

To Netflix των βιντεοπαιχνιδιών έρχεται και σημαίνει… μάχη

Φυσικά μιλάμε για το gaming ή αλλιώς τα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία στις διάφορες μορφές τους παίζουν πια μικροί, μεγάλοι και… μεγαλύτεροι. Ακόμα και αυτά πάντως φαίνεται να μπαίνουν σε νέα εποχή. Εως τώρα γνωρίζαμε το κλασικό σχήμα, όπου κανείς αγόραζε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και το απολάμβανε μόνος ή διαδικτυακά, παρέα με άλλους παίκτες. Και κάπου εδώ έρχεται η Microsoft.

Η δεύτερη πιο επικερδής εταιρεία στον πλανήτη, η οποία –ως γνωστόν– δραστηριοποιείται και στο gaming, μέσω της κονσόλας Xbox έχει λανσάρει εδώ και λίγο καιρό το Xbox Game Pass, το οποίο είναι βασικά ένα Netflix για παιχνίδια. Με μηνιαίο αντίτιμο 12,99 ευρώ (για την Ελλάδα) ο χρήστης της υπηρεσίας έχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια, τα οποία βρίσκονται υπό την «ομπρέλα» της Microsoft.

Η απάντηση ήρθε πρόσφατα από τον έτερο ανταγωνιστή, τη Sony δηλαδή, η οποία κατασκευάζει το τρομερά επιτυχημένο Playstation. Το δικό της Playstation Plus θα είναι κατά τι ακριβότερο, όμως θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 700 τίτλους παιχνιδιών, κυρίως προερχόμενους από την τεράστια συλλογή της του παρελθόντος.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο ωστόσο είναι άλλο: Αυτός ο ανταγωνισμός κορυφής που απειλεί να εξαλείψει άλλους έως τώρα σπουδαίους «παίκτες», οι οποίοι εξαγοράζονται σωρηδόν, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός για τους νέους και φιλόδοξους. Κι αυτό διότι Microsoft και Sony φαίνονται πρόθυμες να χρηματοδοτήσουν ανεξάρτητους developers παιχνιδιών, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να λανσάρουν τη δουλειά τους κατευθείαν στις λαμπερές πλατφόρμες που προαναφέραμε.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε