ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Στα πέντε χρόνια οι ενημερώσεις ασφαλείας για τα Galaxy smartphones

Η Samsung αυτή τη στιγμή προσφέρει το πιο επεκτειμένο πρόγραμμα ενημερώσεων λογισμικού σε συσκευές Android. Πέρυσι, η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις ασφαλείας στις κορυφαίες συσκευές της για έως και τέσσερα χρόνια. Τώρα η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας σε ορισμένα Galaxy smartphone.

Οι εταιρικές εκδόσεις των Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy XCover 5, και Galaxy Tab Active 3 θα λάβουν ενημερώσεις ασφάλειας και συντήρησης για πέντε χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Όλες οι άλλες εταιρικές συσκευές από τη Samsung θα λάβουν ενημερώσεις τεσσάρων ετών.

Τα Galaxy smartphone της Samsung για εταιρική χρήση μπορούν να διαμορφωθούν με λογισμικό και εφαρμογές που εγκρίνουν οι επιχειρήσεις. Τέτοιες συσκευές προσφέρουν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και δυνατότητες διαχείρισης εταιρικών δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να διαμορφωθούν και να διαχειρίζονται από την ομάδα πληροφορικής της εταιρείας. Επιπλέον, οι ενημερώσεις ασφαλείας κυκλοφορούν σε μηνιαία ή τριμηνιαία βάση στα εταιρικά Galaxy smartphone, ανάλογα με τη συσκευή.

Η Samsung ενδέχεται επίσης να δώσει πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας στις εκδόσεις για καταναλωτές στα Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Tab Active 3 και Galaxy XCover 5, καθώς η εταιρεία έκανε κάτι παρόμοιο με τα Galaxy S6, Galaxy S7 και Galaxy S8 series στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Το διαβάσαμε

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.