ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Squid Game: Η σειρά του Netflix γίνεται ριάλιτι με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια

Το Squid Game του Netflix ήταν η σειρά φαινόμενο της περυσινής σεζόν που συζητήθηκε όσο καμία για τον τρόπο που παρουσίαζε τα πράγματα. 456 άνθρωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα ρισκάρουν τα πάντα (τη ζωή τους αλλά και να γίνουν δολοφόνοι) για να διεκδικήσουν το έπαθλο. Τώρα, το concept γίνεται ριάλιτι με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια.

Μετά την ανακοίνωση πως το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, η πλατφόρμα αποκάλυψε πως θα επεκτείνει το franchise με μια εκπομπή παιχνιδιών εμπνευσμένη από τα αγωνίσματα της σειράς.Τ ο Squid Game: The Challenge θα φέρει αντιμέτωπους 456 παίκτες από όλο τον κόσμο που αγωνίζονται για ένα έπαθλο 4,56 εκατ. δολαρίων και μόνο ένας συμμετέχων μπορεί τελικά να διεκδικήσει.

Καθώς μοιάζει απίθανο να αλληλοσκοτώνονται οι παίκτες για τα λεφτά, μένει να δούμε τι εμπόδια θα βάζει στους διαγωνιζόμενους το ριάλιτι για να τους δυσκολέψει να φτάσουν στο έπαθλο. Ακόμα, αν και η σειρά ήταν κορεάτικη, το Netflix τώρα ψάχνει αγγλόφωνους παίκτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιστότοπου. Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Το διαβάσαμε