ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Spotify: Μπλοκάρετε τις διαφημίσεις χωρίς Premium!

Θέλετε να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις χωρίς να πληρώσετε; Τώρα μπορείτε

To Spotify είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές που κυκλοφορούν εκεί έξω – θα ήταν ακόμη πιο τέλειο, όμως, αν δεν είχε διαφημίσεις. Ναι, αν κάνουμε Premium συνδρομή θα ακούμε μουσική και podcasts ανενόχλητοι, αλλά αν μπορούσαμε να μπλοκάρουμε τις ενοχλητικές διαφημίσεις δωρεάν, όλα θα ήταν καλύτερα. Τώρα, αυτό είναι εφικτό.

Πώς θα μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις στο web browser

Σε γενικές γραμμές, το Spotify λειτουργεί μία χαρά σε όλους τους browsers. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τις διαφημίσεις χρησιμοποιώντας το uBlock Origin, το οποίο μπλοκάρει τις διαφημίσεις και σε κάθε άλλη ιστοσελίδα. Αν θέλουμε να περιοριστούμε αποκλειστικά στο Spotify, μπορούμε να δοκιμάσουμε το extension SpotiAds.

Πώς θα κρύψουμε τις διαφημίσεις στο PC

Υπάρχουν δύο τρόποι να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις στην εφαρμογή. Είτε θα πληρώσουμε το Premium, είτε θα κατεβάσουμε το BlockTheSpot, το οποίο όμως θα πρέπει να κάνουμε διαρκώς update για να προλαβαίνουμε τις ενημερώσεις του Spotify.

Αν, πάλι, έχουμε υπολογιστή Mac, μπορούμε να κατεβάσουμε το Spotify-Adblock-MacOS.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε