ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Spotify: Δοκιμάζει reactions στη μουσική και δημοσίευσή τους σαν podcast

Το Spotify συνηθίζει να δοκιμάζει νέες λειτουργίες, οι οποίες κάποιες φορές φτάνουν στην τελική έκδοση της υπηρεσίας streaming μουσικής, κάποιες όχι.

Τώρα, το XDA-Developers αναφέρει μια νέα δυνατότητα που δοκιμάζεται τώρα για το Spotify, η οποία σας δίνει την επιλογή να καταγράψετε την αντίδρασή σας στη μουσική και να την ανεβάσετε στην πλατφόρμα ως podcast.

Η δοκιμή αυτής της δυνατότητας είναι επί του παρόντος σε εξέλιξη για ορισμένους χρήστες στο Βιετνάμ. Η δυνατότητα κοινοποιήθηκε από έναν χρήστη που βρίσκεται στο u/Mortical219 στο Reddit.

spotify, Spotify: Δοκιμάζει reactions στη μουσική και δημοσίευσή τους σαν podcast

Το σχετικό μήνυμα εμφανίζεται μόλις ο χρήστης ακούσει μια λίστα αναπαραγωγή και δίνει την επιλογή να ηχογραφήσει μια αντίδραση στη μουσική που μόλις απόλαυσε. Μόλις ηχογραφήσει τον ήχο της αντίδρασής, μπορεί να τον επεξεργαστεί και να προσθέσει μουσική υπόκρουση σε αυτόν. Και μετά, αυτή η αντίδραση μπορεί να δημοσιευτεί ως επεισόδιο podcast.

Η λειτουργία από μόνη της φαίνεται διασκεδαστική, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το Spotify θα την κάνει ευρέως και επίσημα διαθέσιμη.

Το Spotify φαίνεται να εξετάζει περισσότερο την κοινωνική πτυχή της εφαρμογής του, με λειτουργίες εστιασμένες στην κοινή χρήση και στην αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους. Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι η πλατφόρμα ροής μουσικής δουλεύει σε μια Κοινότητα λειτουργία όπου θα μπορείτε να βλέπετε τι ακούνε οι φίλοι σας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και ποιες λίστες αναπαραγωγής έχουν ενημερώσει πρόσφατα.

Το διαβάσαμε