ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Speedtest: Το καλύτερο app, σου λέει πλέον το βίντεο που υποστηρίζει η σύνδεσή σου

Στις μέρες μας,  οι περισσότερες υπηρεσίες streaming,  προσφέρουν video σε ποιότητα 4Κ.  Φυσικά,  οι βελτιώσεις στην ανάλυση,  έχουν σημασία μόνο αν το internet μπορεί να τις υποστηρίξει.  Και με την τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση, το speedtest app  μπορεί πλέον να σου πει τις δυνατότητες της σύνδεσής σου όσον αφορά την παρακολούθηση βίντεο.

Σε αντίθεση,  με το εκ προεπιλογής  τεστ,  που σου δείχνει ένα απλό interface, με τις ταχύτητες κατεβάσματος και ανεβάσματος,  το νέο video test προβαίνει στο streaming πολλών βίντεο  μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  Αρχικά θα τσεκάρει  το adaptive bitrate,  πριν, ανάλογα βέβαια και με τη σύνδεσή σου,  αυξήσει  ή μειώσει την ανάλυση. Μόλις αποφασίσει τη μεγίστη ανάλυση, το app θα αποκαλύψει τα αποτελέσματα. 

Αν θέλεις να το δοκιμάσεις και εσύ, θα πρέπει να κατεβάσει αυτή την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του speedtest app. Μπορείς να το κάνεις είτε από το Play Store είτε από το APK Mirror. Είναι από τις καλύτερες εφαρμογές μέτρησης της ταχύτητας και τώρα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

 

Το διαβάσαμε

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.