ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Sony Xperia 5 IV: Παίρνει πιστοποίηση από την FCC

Πιστοποίηση σε ένα επερχόμενο μοντέλο της Sony έδωσε η επιτροπή FCC και από ότι φαίνεται πρόκειται για το Xperia 5 IV. Από την καταγραφή στη λίστα αποκαλύπτονται ορισμένες βασικές προδιαγραφές της συσκευής όπως είναι οι διαστάσεις της – έχει ύψος 155,74 mm και πλάτος 67,1 mm.

Το νέο Xperia θα είναι λίγο πιο κοντό και στενό από το περσινό που ήταν στα 157 mm και 68 mm αντίστοιχα. Η διαγώνιος της οθόνης στο Xperia 5 IV αναφέρεται στα 153,5 χιλιοστά, που είναι ακριβώς 6,04 ίντσες – λίγο πιο κοντή από το πάνελ 6,1 ιντσών του Xperia 5 III.

Το επερχόμενο smartphone της Sony θα διαθέτει υποδοχή USB-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, καθώς και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Οι λίστες επιβεβαιώνουν επίσης τη συνδεσιμότητα NFC και την ασύρματη φόρτιση – κάτι που δεν είδαμε στα προηγούμενα τρία μοντέλα Xperia 5.

Aκόμα, θα έχει συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 και υποστήριξη για έξυπνες κάρτες RFID που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ιαπωνία.

Προηγούμενες φήμες αναφέρουν ότι το Xperia 5 IV θα φοράει το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm. Αναμένεται να διατηρήσει το σετ της κάμερας του Xperia 5 III – δηλαδή έναν κύριο αισθητήρα 12 MP (IMX557), μια μονάδα τηλεφακού 12 MP IMX663 και ένα ultra wide snapper 12 MP (IMX363).

Το διαβάσαμε