ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Sony: Επιστρέφει δωρεάν το online play;

Ακόμα δεν ξεκίνησε η λειτουργία του αναδιαρθρωμένου PlayStation Plus, άρχισαν οι εικασίες για τα επόμενα βήματα της υπηρεσίας. Σύφωνα με τον leaker Oops Leaks, σε περίπτωση που το νέο μοντέλο επιτύχει εμπορικά, δεν αποκλείεται η Sony να προσφέρει στους χρήστες δωρεάν το online play. Επιπλέον, η εταιρεία σκέφτεται να ανακοινώνει σημαντικούς τίτλους και εκτός μεγάλων events, έτσι ώστε να μοιράζεται η προσοχή των μέσων ενημέρωσης στα παιχνίδια της. Έτσι παιχνίδια όπως το God of War ή Spider-Man δεν θα επισκιάζουν άλλα, αφήνοντάς τα καταδικασμένα στο παρασκήνιο. Τέλος, οι συνδρομητές του PlayStation Plus ίσως αποκτήσουν αποκλειστικά προνόμια σε live service games, από δωρεάν in-game points, έως skins και όπλα.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε