ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Skroutz – Τώρα με δυνατότητα για “Express Παράδοση”!

Εγγυημένη και άμεση παραλαβή προϊόντος υπόσχεται η νέα υπηρεσία “Express Παράδοση”, που προσφέρει το marketplace του Skroutz. Ειδικότερα, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα παραλαβής την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας και είναι διαθέσιμη για αγορές μέσω Skroutz Marketplace, ισχύοντας για περισσότερες από 3.000 κατηγορίες προϊόντων.

Η υπηρεσία παρέχεται για συγκεκριμένα προϊόντα με την ειδική σήμανση (Aγορά Mέσω Skroutz & Express Παράδοση) για αγορές και παραλαβές που αφορούν αποκλειστικά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Ενώ τους επόμενους μήνες η υπηρεσία θα επεκταθεί περαιτέρω με στόχο τη μεγαλύτερη και πιο άμεση κάλυψη. O καταναλωτής θα πρέπει να κάνει τις αγορές του μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, ενώ αν ο καταναλωτής προχωρήσει με την παραγγελία μετά τις 2:00 το μεσημέρι, θα παραλάβει την παραγγελία την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα από την καταχώρηση.

Τα οφέλη της νέας υπηρεσίας για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά, καθώς βοηθά τους συνεργάτες εμπόρους, να διαφοροποιηθούν επιχειρησιακά και να διεκδικήσουν περισσότερες πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν πιστό πελατολόγιο αφού είναι σε θέση να απαντήσουν σε μια από τις πιο βασικές ανάγκες του μέσου καταναλωτή, την άμεση παράδοση. “Με γνώμονα το όραμα μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στις online αγορές, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών και απαντούν στην ίσως βασικότερη εξ’ αυτών, την γρήγορη και εγγυημένη παραλαβή προϊόντος στην αναγραφόμενη ημερομηνία” σημειώνει ο κ. Αλιβιζάτος Chief Operations Officer της Skroutz.

Με κριτήριο την άψογη αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή και την ποιοτική εξυπηρέτηση, η νέα υπηρεσία “Express Παράδοση” έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών του Skroutz όπως την αναζήτηση και την προσθήκη στο ίδιο καλάθι, πολλών και διαφορετικών προϊόντων από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Επιπλέον ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και να εξοφλήσει την παραγγελία του σε τρεις άτοκες δόσεις με τις αγορές να πραγματοποιούνται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων. Ενώ αν ο καταναλωτής παραλάβει λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, η διαδικασία επιστροφής είναι δωρεάν, με τo Skroutz να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας. Τέλος, η Skroutz ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην Ελλάδα, τα ‘Skroutz Point’. Τα σημεία αυτόματης παραλαβής του Skroutz, στην Αθήνα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να παραλαμβάνουν τις αγορές τους, εντός 3 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτες ώρες παραλαβής.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε