ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Skimming: Δείτε πώς κλέβουν χρήματα από τις κάρτες στα POS

Πολλοί πέφτουν θύματα εγκληματιών οι οποίοι σαρώνουν τα στοιχεία της κάρτας τους χρησιμοποιώντας ειδικά μεταποιημένες συσκευές (skimming) και στη συνέχεια κλέβουν τα χρήματά τους. Σε ένα μικρό κατάστημα στην Αμερική, ένας άνδρας παρατήρησε ότι είχαν εγκαταστήσει μια συσκευή skimming στο POS, στο οποίο όταν ο πελάτης θα πλήρωνε με την κάρτα του, θα την αντέγραφε και θα αποθήκευε τους κωδικούς του. Δημιουργούνται αντίγραφα των καρτών που πέρασαν από το POS και στη συνέχεια γίνεται ανάληψη μετρητών από αυτές, χρησιμοποιώντας το pin.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε