ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Unpacked: Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται στις 10 Αυγούστου

Για περισσότερο από μία δεκαετία, το Samsung Unpacked αποτελεί μια γιορτή για την τεχνολογία, την πρόοδο και την εξέλιξη, παρουσιάζοντας σε ολόκληρο τον πλανήτη τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Λιγότερες από δύο ημέρες έμειναν για το επόμενο Samsung Unpacked, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Αυγούστου 2022 από την επίσημη σελίδα της Samsung και το κανάλι της Samsung στο YouTube στις 16:00, ώρα Ελλάδας.

Από την πρώτη εμφάνισή του το 2009 μέχρι σήμερα, το Samsung Unpacked αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή παρουσίαση νέων προϊόντων. Πρόκειται για μια παγκόσμια γιορτή τεχνολογίας, που απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τα προϊόντα του οικοσυστήματος Samsung Galaxy αλλά και μια σημαντική στιγμή επιβράβευσης για τους χιλιάδες ανθρώπους της εταιρείας που εργάστηκαν σκληρά για την δημιουργία των νέων Galaxy Z Fold4 και Galaxy Flip4.

Ολόκληρη η κοινότητα των χρηστών Samsung Galaxy θα βρίσκεται συντονισμένη στο επερχόμενο Samsung Unpacked για να ανακαλύψει την επόμενη γενιά καινοτομιών της Samsung, που φέρνουν το μέλλον της τεχνολογίας στο σήμερα και ωθούν τα όρια στη βιομηχανία κινητών συσκευών.

Η Samsung σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε προεγγραφή για να γνωρίσετε πρώτοι τις νέες Samsung Galaxy συσκευές και να λάβετε ειδική προσφορά με κάθε προπαραγγελία.

Δελτίο Τύπου

Το διαβάσαμε