ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4: Διέρρευσαν επίσημες εικόνες

Μια μεγάλη διαρροή σημειώθηκε για τα Galaxy Z Flip 4 και Z Fold 4 της Samsung κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίασή τους.

Ο γνωστός leaker Evan Blass δημοσίευσε μια σειρά από κάποιες φαινομενικά επίσημες εικόνες στο 91Mobiles. Αυτές δείχνουν τις δύο συσκευές από σχεδόν κάθε οπτική γωνία, τόσο διπλωμένα όσο και ανοιχτά. Από ότι φαίνεται υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές για το Z Fold 4 (μαύρο, μπεζ και γκρι) και τέσσερις για το Z Flip 4 (μαύρο, χρυσό, μπλε και μωβ).

galaxy z flip 4, Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4: Διέρρευσαν επίσημες εικόνες

Αυτές οι αποκαλύψεις μάλλον απογοητεύουν όσους περίμεναν ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα. Ίδια παραμένουν τα camera bumps αλλά και η μαύρη λωρίδα στην πάνω πλευρά της πλάτης του Z Flip.

Με τη μαύρη ταπετσαρία στην οθόνη του Fold 4 δεν διακρίνεται εάν η εσωτερική οθόνη θα διαθέτει ξανά κάμερα selfie κάτω από την οθόνη, ούτε αν θα περιλαμβάνει ενσωματωμένη θήκη για μια γραφίδα S Pen.

H απουσία σχεδιαστικών αλλαγών δεν αποκλείει βέβαια ότι τα foldables θα έχουν βελτιώσεις. Προηγούμενες διαρροές έκαναν λόγο για αναβάθμιση της foldable οθόνης του Z Flip 4 που θα φέρει μια λιγότερο εμφανή πτυχή στη μέση της οθόνης όταν θα είναι ανοιχτή αλλά και μεγαλύτερη δευτερεύουσα οθόνη για το Z Fold 4.

Το διαβάσαμε