ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy Z Flip4: Πέρασε τεστ αντοχής – Πώς τα πήγε;

Mετά το Z Fold4, ήρθε η σειρά του έτερου foldable της Samsung να περάσει το απαιτητικό τεστ αντοχής του καναλιού του Youtube JerryRigEverything. Για να δούμε εάν αυτό θα είναι πιο εύθραυστο ή όχι.

Η εξωτερική οθόνη του Flip4 καλύπτεται από glass, πράγμα που σημαίνει ότι αποκτά γρατσουνιές στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs, με βαθύτερες αυλακώσεις να εμφανίζονται στο επίπεδο 7. Αντίθετα, η εσωτερική οθόνη – ή μάλλον, το προστατευτικό οθόνης στο πάνω του -αποκτά γρατσουνιές στο επίπεδο 2, με βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 3. Αυτό σημαίνει ότι νυχιές θα μπορούσαν να καταστρέψουν την εσωτερική οθόνη.

Τα πλαϊνά του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ τα κουμπιά και η θήκη της κάρτας SIM είναι μεταλλικά. Όπως και με το Fold4, το τηλέφωνο υπομένει πολλή βρωμιά, προκειμένου να δοκιμαστεί ο μεντεσές. Και βγαίνει νικητής. Το προστατευτικό της εσωτερικής οθόνης λιώνει όταν εκτεθεί σε ανοιχτή φλόγα. Λογικό, αφού είναι πλαστικό.

Τέλος, όταν το Galaxy Z Flip4 λυγίζει πολύ προς τα πίσω, ακούγονται ύποπτοι θόρυβοι, αλλά παραμένει λειτουργικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά από όλα αυτά που πέρασε, δεν κλείνει πια πλήρως.

Το διαβάσαμε