ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy Z Flip4: Αντέχει τα πάντα σε teardown βίντεο

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Samsung Galaxy Z Flip4 υποβλήθηκε σε απαιτητικό τεστ αντοχής που περιελάμβανε ξύσιμο, κάψιμο και λύγισμα. Ενώ επιβίωσε και συνέχιζε να λειτουργεί, ακούγονταν κάποιοι θόρυβοι όταν ήταν λυγισμένο προς τα πίσω, ενώ δεν έκλεινε πλέον εντελώς.

Τώρα, ο Zack από το κανάλι του JerryRigEverything YouTube το ξαναπιάνει στα χέρια του και προσπαθεί να βρει την αιτία αυτών των ήχων.

Το teardown ξεκινά από το προστατευτικό στρώμα στο πάνω μέρος της εσωτερικής οθόνης και συνεχίζει με τους πλαστικούς προφυλακτήρες στεφάνης. Η οθόνη είναι τοποθετημένη σε μια μεταλλική πλάκα που καθιστά κάπως πιο εύκολη την αφαίρεσή της.

Μια βεντούζα και μια λεπίδα ξυραφιού βοηθούν στο να μπει βαθιά στο εσωτερικό της συσκευής. Φαίνεται καθαρά πόσο μεγαλύτερος είναι ο αισθητήρας της κύριας κάμερας σε σύγκριση με του ultrawide και πόσο διαφορετικός είναι ο μεντεσές σε σύγκριση με του Flip3.

Δυστυχώς, ακόμη και με αυτή τη βουτιά στο εσωτερικό του Galaxy Z Flip4, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τους ήχους που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του τεστ κάμψης, καθώς όλα φαίνονται πολύ καλά. Τελικά, το τηλέφωνο επανασυναρμολογείται και… λειτουργεί ακόμα.

Το διαβάσαμε