ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy S23 Ultra: Πήρε πιστοποίηση 3C με φορτιστή 25W

Τη σειρά Galaxy S23 την περιμένουμε από τη Samsung στις αρχές της νέας χρονιάς και τώρα ένα από τα μοντέλα της πέρασε από την πιστοποίηση 3C στην Κίνα. Ο αριθμός μοντέλου SM-S9180 υποδηλώνει το υψηλότερο μοντέλο της σειράς, το Galaxy S23 Ultra.

Στην πιστοποίηση, η συσκευή αναφέρεται ότι υποστηρίζει μέγιστη φόρτιση 25W (11V @ 2,25A). Aυτή η τιμή είναι χαμηλότερη από τα 45W του Galaxy S22 Ultra, αλλά αξίζει να επισημάνουμε ότι αυτή δε μείωσε σημαντικά τους χρόνους φόρτισης σε σύγκριση με τη φόρτιση 25W του Galaxy S21 Ultra.

Ακόμα, από άλλες δοκιμές βγήκε το συμπέρασμα ότι το S22 Ultra πέτυχε φόρτιση 45 W μόνο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, ίσως η Samsung βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει τη φόρτιση 25 W για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του κύκλου φόρτισης της μπαταρίας. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι η φόρτιση 25 W περιορίζεται σε ορισμένες παραλλαγές του S23 Ultra, συμπεριλαμβανομένης, σε αυτήν την περίπτωση, της κινεζικής παραλλαγής.

Κατά τα άλλα, το S23 Ultra φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση και διαστάσεις με το S22 Ultra, πιστεύοντας ότι η κάμερα αναμένεται να αναβαθμιστεί με αισθητήρα 200MP. Αναμένεται να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2. Πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Samsung θα χρησιμοποιεί τσιπ Qualcomm σε όλες τις παραλλαγές της νέας σειράς της.

Το διαβάσαμε