ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

Η πιο πρόσφατη διαρροή για την επερχόμενη σειρά Galaxy S της Samsung μας έρχεται από τον Ice Universe. O γνωστός tipster δημοσίευσε φωτογραφίες από προστατευτικές θήκες, αποκαλύπτοντας ότι τα Galaxy S23, Galaxy S23 + και Galaxy S23 Ultra θα έχουν τις ρυθμίσεις κάμερας σταγόνων νερού, οι οποίες παρουσιάστηκαν με το Galaxy S22 Ultra.

Τα δύο πρώτα θα έχουν τρεις κάμερες, ευθυγραμμισμένες κάθετα, με το φλας LED ακριβώς δίπλα στον κύριο shooter. Το Galaxy S23 Ultra έρχεται και πάλι με πέντε κύκλους – τέσσερις κάμερες και τους αισθητήρες AF PDAF + laser. Θα φτάσει με πιο έντονες γωνίες, καθώς απέκτησε αυτό το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό σειράς Note, παράλληλα με το S Pen.

Φαίνεται πως η σειρά Galaxy S23 θα διαθέτει μια ομοιόμορφη σχεδιαστική γλώσσα που είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τους προκατόχους της. Αυτό είναι πιο εμφανές με το S23 Ultra που, όπως είπαμε, έχει το ίδιο σετ κάμερας με το S22 Ultra.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως οι προδιαγραφές της κάμερας θα είναι ίδιες. Μπορεί να υπάρχουν αναβαθμίσεις παντού στη νέα σειρά. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Galaxy S23 Ultra πιστεύεται ότι θα είναι το πρώτο της Samsung με αισθητήρα 200 MP.

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

Η διαρροή θήκης δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κατασκευαστές αξεσουάρ συνήθως κατασκευάζουν προϊόντα πριν καν ανακοινωθεί επίσημα μια συσκευή, καθώς πρέπει να κυκλοφορήσουν τη θήκη μαζί με τα νέα smartphone που κυκλοφορούν.

Απομένουν τουλάχιστον τρεις μήνες πριν η Samsung ανακοινώσει τα smartphone Galaxy S23, ωστόσο οι φήμες έχουν ήδη πάρει φωτιά και αποκαλύπτουν πολλά για το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές.

Το διαβάσαμε