ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy S22: Αποκτούν το OneUI 5 και το Android 13 τον Οκτώβριο

Η Samsung θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση OneUI 5 στη σειρά Galaxy S22 μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όπως ​​ανακοινώθηκε στο συνέδριο προγραμματιστών της Samsung 2022.

Το firmware διαθέτει Android 13 και μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως βαθύτερη ενσωμάτωση Material You, βελτιωμένο Dynamic theming και μια νέα Dynamic lockscreen, βελτιωμένο widget stacking, υποστήριξη πολλών χρηστών για πρώτη φορά στη Samsung, νέα έξυπνα gestures πολλαπλών εργασιών – swipe από την πάνω δεξιά γωνία για pop-up view και swipe από το κάτω μέρος για γρήγορο split-screen, αναγνώριση κειμένου στη Συλλογή, ένα Κέντρο απορρήτου και πολλά άλλα.

Aν κυκλοφορήσει τελικά τον Οκτώβριο, αυτό σημαίνει πως το Android 13 θα φτάσει έναν μήνα ταχύτερα από την περσινή ενημέρωση OneUI 4 που ήρθε στη σειρά Galaxy S21 τον Νοέμβριο. Και εκείνη με τη σειρά της έφτασε σχεδόν ένα μήνα γρηγορότερα από το OneUI 3.0 στη σειρά Galaxy S20 τον Δεκέμβριο του 2020.

Η Samsung μόλις έστειλε το OneUI 5 Beta 4 στη σειρά Galaxy S22, αλλά δεν είναι σίγουρο πως πρόκειται για το τελευταίο πριν την κυκλοφορία του firmware.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τον πλήρη οδικό χάρτη της κυκλοφορίας του OneUI 5 μέχρι το τέλος του μήνα.

Το διαβάσαμε